Stackars mig! | words by danemyr
Hanna

words by danemyr

Annons

Stackars mig!

Inte så mycket nytt under solen. Jag har spenderat morgonen och förmiddagen med ansiktet i en kudde och ful/hulk-gråtit och tyckt så förbannat synd om mig själv. Det är så jävla orättvist allting. Livet. Jag kan inte låta bli att tänka att jag straffas för något, för varför annars händer all skit mig?

Orättvist

Fast egentligen drabbas kanske inte jag av mer skit än nån annan, bara det att jag är extremt sårbar och mottaglig nu och därför känns det som att allt händer mig. Oavsett så är det väldigt jobbigt och det känns som att jag stampar omkring i kvicksand.

Jag sitter fortfarande i nattlinne, men ska strax klä på mig och bege mig ut. Jag har en del jag behöver handla, paket som kommit och sen behöver jag röra på mig och få frisk luft. Efter att ha legat inne i två dagar känns det som att jag suttit i finkan. ☺️

Cleaneating

Gårdagens tröst. Vaniljglass, sockerfria Digestive, banan och KZ-“Nutella”.

Mitt huvud skulle behöva en sväng på gymmet, men jag har fortfarande ganska ont (fast ändå MYCKET bättre) i höften, så jag vågar inte förstöra något genom att träna “fel”. Ska tillbaka till Osteopaten på fredag och förhoppningsvis kan hon släppa på ännu mer låsta partier och ge mig direktiv på vad jag främst behöver träna för att min kropp ska må bra så jag kör lugna promenader tills dess.

Fick en del frågor om mina kläder jag hade lördags så jag tänkte att jag skriver ett separat inlägg med länkar till dem som jag postar lite senare

Nu ska jag klä på mig och dra.

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Hanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats