Jag i lördags - OOTD | words by danemyr
Hanna

words by danemyr

Annons

Jag i lördags – OOTD

Innehåller annonslänkar 

På begäran.

I lördags på dan sprang jag runt på stan och då var jag bekväm i mina The Mojave från Blankens. Jag har ett par lila som ju är från provkollektionen men de finns i svart eller brunt och båda är sjukt snygga.

Mina byxor är från Nelly och de är de skönaste byxorna jag nånsin ägt. Har de i två storlekar och är de enda brallorna jag använder.

Pälsen köpte jag förra året, också från Nelly och den älskar jag! Använde den inte så mycket då men kommer göra desto mer nu. HÄR hittar ni den.

När jag sen skulle på middag behöll jag byxorna och pälsen men bytte skor och överdel. De här skorna är också från Blankens och är extremt användbara. Lagom klack, passar till allt och sköna att gå i. HÄR har ni dem. The Melrose High.

Blusen/tröjan är från FEMME Collection men det märket har ju dessvärre lagt ner.

Mitt lila matta läppstift är från Smashbox och sitter som berget. Jag har färgen Girl Gang. Solisarna är nog från HM skulle jag tro. De flesta av mina brillor kommer därifrån.

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Hanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats