Gravid! 4+3 på FÖRSTA försöket!! | words by danemyr
Hanna

words by danemyr

Annons

Gravid! 4+3 på FÖRSTA försöket!!

God morgon peeps!

Sovit uselt i natt. Dels så har jag haft lilla Agnes bredvid mig som legat och snurrat som en mask, hostat, vaknat, somnat, pratat, sparkat och härjat hela natten, men så har det också varit varmt. Så varmt så varmt.

Nollfem vaknade jag och behövde pinka så då gick jag upp. Och vilket pink sen då.

Gravid vecka 3

Jo men visst! Det är så sjukt så jag tror knappt att det är sant.

Natrual Cykles

Ok. Jag har inte berättat hela sanningen för er – av oklar anledning, men jag har helt enkelt velat hålla det hemligt. Men i alla fall. Den 23/5 kissade jag positivt på en ägglossningssticka och kastade mig upp till Falun. Jag skrev det här inlägget då som jag postade men sen tog bort men nån hann säkert läsa det. ☺

Oj oj oj! Min första glada gubbe!

Tidigt i morse kissade jag på stickan och den visade en glad gubbe! Jag började nästan gråta när jag såg den. Konstig reaktion kanske, men det var liksom ett bevis på att butiken fortfarande är öppen, om man säger så. ☺ (obs ägglossningasticka)

Jag sov i Halmstad i natt och skulle jobba en leg upp därifrån i morse men så fort vi landat ringde jag mottagningen i Falun och fick en tid. Så det vara bara att dra hem en sabbis och sen hoppa in i bilen och köra upp.

Det gick galant! Helt tomma vägar så jag kunde gasa på ganska bra. Lyssnade på ljudbok först men blev för trött av det så jag körde igång gamla 90-tals klassiker på hög volym och sjöng som om det inte fanns någon morgondag. ☺ Älskar att köra bil så det var ett nöje!

Insemination

Nu är jag på plats, var här en timme för tidigt men hellre det än för sent, så jag sitter med en podd i lurarna och väntar.

Ja jag ska alltså insemineras, idag! Så sjukt spännande. Jag har nog inte riktigt fattat det än och precis nu när jag skriver det här så kom jag på att jag inte har berättat det för nån än. Ha ha, jag bara kastade mig i bilen och drog. Vem ska jag ringa först tro…?

Oj, nu blev jag nervös. Det här händer verkligen nu!

Håll nån liten tumme för mig så är ni snälla, jag behöver det.

Kram ❤

Så det lyckades alltså, på första försöket. Ha ha, så sjukt.

Som jag stirrade på de där två strecken. Kunde absolut inte ta in det, kan fortfarande inte. ☺

Jag har varit så säker på att jag skulle känna i kroppen om jag blev gravid (har varit det två ggr tidigare (abort) och då kände jag det direkt) men det har jag inte gjort. A ok, lite sådär molande i magen som man har precis innan mens, men inget annat. Jo det ska vara tröttheten då, men det har jag tänkt hör ihop med att jag sover så dåligt.

Till och med när mensen inte kom, som man annars kan ställa klockan efter, så fattade jag inte. Så knäpp man är, att man med tankekraft kan förtränga nåt som egentligen är så uppenbart, för nu när jag vet, då känner jag ju såklart. Brösten är typ dubbelt så stora tex. Uniformen satt väldigt tight igår. Ha ha.

Dagens stora fråga, vem ska jag berätta för först? Förutom er då förstås för ni blev ju först. ☺ Vet inte hur många jag känner som läser min blogg så det blir spännande.

Jag har funderat på det här med att vänta till efter vecka tolv, men jag vill ju dela den här resan med er som följer mig och om det skulle gå åt fanders så kommer jag ju garanterat skriva om det också.

Inga goda odds ändå… fast å andra sidan. Läkaren som inseminerade sa att jag hade 20% chans att bli gravid och det gick ju bra, så jag får hoppas på att det fortsätter på samma spår.

YOLO! Nu kör jag på bara. Det som händer det händer och inget jag kan råda över.

God morgon söndag. Veckans bästa dag! Och välkomna till min nya blogg. Hoppas ni kommer att trivas. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Hanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats