En avslutad relation jag kommer att sörja livet ut | words by danemyr
Hanna

words by danemyr

Annons

En avslutad relation jag kommer att sörja livet ut

Det var nån som sa till mig igår att jag borde bli vän men min syster igen. Jag har inte gjort annat än försökt med det de senaste 30 åren, men hon och jag är som hund och katt och jag orkar inte försöka mer..

Jag har alltid önskat att vi stått varandra nära och haft en sån där fin systerrelation som alla andra verkar ha, men hon är inte intresserad av det.

De enda gångerna hon hör av sig tex, är när hon behöver något av mig. Att jag ska hämta eller passa ungarna, köpa nåt i stan som hon inte hinner osv. Hon ringer liksom aldrig bara för att höra hur jag har det.

När jag var gravid ändrades det men då var det enbart för att hon ville vara en del av mitt barns liv. 😔

Systrar

Jag har gråtit så många tårar över det här. Jag har varit arg och besviken och det har tagit så oerhört mycket av mig att hela tiden försöka vara nån jag inte är för att hon ska vilja ha en relation med mig. Det är slut med det nu. Jag har slutat försöka och jag har accepterat att vi aldrig kommer att vara tighta och OJ så mycket ångest som lyfts från mina axlar sen jag ändade i det.

Det är såklart jättetrist, men jag kan inte göra mer våld på mig själv än jag gjort. Om hon inte accepterar mig som jag är, mina val i livet, jobb, kärlekar, vänner etc, då är det hennes problem, inte mina. Tänk att det tagit mig så här många år att komma fram till det här. Fast bättre sent än aldrig, eller hur.

Man måste inte ha en relation bara för att man är systrar vilket det har tagit mig alldeles för lång tid att förstå, men nu när jag har gjort det, så mår jag så mycket bättre.

Det kommer alltid att vara en sorg inom mig, men det är en del av livet som jag helt enkelt får acceptera.

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Hanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats