Är det slut nu? | words by danemyr
Hanna

words by danemyr

Annons

Är det slut nu?

Som ni säkert redan har märkt så har jag hamnat i en rejäl svacka nu, inte bara livet utan även här i bloggen.

Jag känner mig noll inspirerad, gnällig, tjatig, tråkig, opeppig och som att jag för en monolog (!) för döva öron. Sjukt trist!

Bloggtorka

Jag känner mig “låst” i att bloggen ligger här (missförstå mig rätt, ÄLSKAR Loppi och vimedbarn) eftersom jag ju varken har barn, är gravid eller kan peppa mammor och barn. Jag känner mig som en bluff.

Jag har genom åren såklart hamnat i svackor i mitt bloggande, men då har jag alltid kunnat slänga in ytliga och tidsinställda inlägg för att liksom “fylla ut”, men det funkar inte här.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Jag behöver hitta tillbaka till glädjen jag alltid känt i att blogga och på nåt sätt bli inspirerad igen, men hur det ska gå till, det har jag ingen aning om.

Det tar både tid (massor) och energi att hålla en blogg levande och man vill ju gärna få nån uppskattning för det, i alla fall ibland. I vanliga fall när jag mår bra bryr jag mig inte så mycket, men nu blir det en ytterligare tyngd på mina axlar.

Med det sagt så får vi se hur framtiden ser ut.

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Hanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats